SHAPING by PILATES

SHAPING by PILATES

SHAPING by PILATES

Mandagskvelden siste time er ukas råeste! Er du ute etter en time som kan trene opp rumpa di til å bli spretten og fin? Rikke Schillinger fra Pilates Room har satt sammen et program som hjelper til å stramme opp de typiske problemområdene: rumpe, lår, mage og overarmer.  Alle musklene i kroppen har en funksjon, og hver og en av dem beveger oss i forskjellige retninger. Der er derfor viktig å utfordre bevegelsesmønsteret med både vridninger og løft som tar tak i musklene i de rette områdene. Ikke bare gluteus maximus, eller den store setemuskelen som vi kjenner så godt, men også alle som ligger rundt. Disse øvelsene er designet for å utfordre og stramme opp hver muskelgruppe rundt hofta, rumpa og armene.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s