MORGENKLASSER hver onsdag

bilde blog

ADVANCED kl 8.30       BASICKLASSE 9.30          

Onsdag morgen kan du få med deg en ekstratime, hvis du ikke rekker ettermiddagstimen, eller du rett og slett vil supplere den faste timen din med en riktig god gjennomgang av hele kroppen. Du kan velge mellom Advancednivå, som er en drop-in time du må melde deg på til, eller du kommer fast til morgenklasse på basicnivå. Hvis du kjenner til metoden, er det lett å komme inn i timen og finne øvelser du mestrer og kan utvikle deg i.

Det er også en fin mulighet for deg som trenger å komme fra inaktiv til aktiv. Med et introkurs i bunnen, kan du fin tfølge denne timen. Det er en veiledet time der du ikke er overlatt til deg selv. I og med at det er en liten klasse, er det godt rom for oppfølging og individuell tilpassning.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s