Pilates Ung / Lek

LEK 10 – 12 år   UNG 13+

Kurset er utviklet spesielt for barn som av forskjellige grunner faller ut av all-idretten og det alminnelige treningstilbudet. Deltakere på pilates Lek får tilbud om vurdering av fysioterapeut ved oppstart av kurset.

Det er kun 8 plasser på hvert kurs, påmelding fortløpende. Medlemsskapet i Kristiansands Turnforening er obligatorisk og dekker også forsikring under trening. Vi anbefaler alle å kjøpe egen ChiBall til bruk under treningen, evt kan ball lånes på klinikken.

Påmeldingen er bindende.

Vi viderfører suksessen i år! Prosjektet som i første omgang går høsten 2013 er resultatet av et samarbeid mellom private initiativtakere og Kristiansands Turnforening. Vi tilbyr trening til barn som trenger å øke styrke, bedret koordinasjon og balanse. Timene inneholder også øvelser i pust og avspenning. Kurset er i regi av Kristiansands turnforening og var i fjor finansiert gjennom midler fra Vest-Agder Fylkeskommune, kursavgift og frivillig innsats, mens vi i år er støttet av Sparebanken Sør.

Kontaktperson for informasjon og påmelding: Lene Grundetjern 911 89 448 grundetj@online.no Instruktør og tilrettelegger Klinikk Andøya Judith Melbye  412 84 626

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s