CHALLENGE!

 cropped-p-logo-2014-blogg.jpg
17. februar – 17. mars          
Jeg har valgt ut to øvelser, Overarm burn og Triceps dips fra SHAPING-programmet. Gjennom disse øvelsene får armer og skuldernedtrekk, den skrå magemuskulaturen og transversus seg noen heftige ekstrarunder i CHALLENGE-perioden. I klasse gjør vi 15 – 20 repetisjoner, og utfordringen som gis er følgende: gjennomføre samme antallet repetisjoner to til tre dager i uka. Resultatet du får er større styrke og fastere overarmer.
Overarm burn og Triceps dips
Følger du en fast klasse får du utlevert tekst og bilde av øvelsene, i tillegg til en gjennomgang av øvelsene. Når du har gjennomført dine 20 repetisjoner, registrerer du ved å sette et kryss i kommentarfeltet under. I starten kan det nok virke umulig å komme gjennom så mange løft, husk at det er de to siste som gjelder! Lykke til!

39 kommentarer om “CHALLENGE!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s