Ledige plasser – nybegynnerklasse

pilates nybegynner

KLASSISK PILATES Onsdager kl 18.00. Kurset er beregnet for deg som har litt erfaring med pilates, har trent i sal eller hjemme, eller gått introkurs. Basicnivået innebærer at du som ny starter med øvelser som har som mål å gi deg bedre koordinasjon og styrke gjennom øvelser som er skånsomme for kroppen. 2 ledige plasser. Ingen trening i vinter- og påskeferien, altså 16. april. Siste gang 30 april.

Stadig får jeg tilbakemeldinger om at deltakere har merkbare resultater av treningen, mange melder om gunstige resultater i form større styrke, bedre balanse, bedre holdning og en strammere kropp. Man når en bedre og mer bevisst holdning og større bevegelighet i ryggen. Mange forteller om reduserte smerter i nakke og skuldermuskulaturen. Gjennom timene er det særlig fokus på bekkenplassering og bruken av bukmuskulaturen og selvfølgelig og ikke minst: skulderplassering.

MELD PÅ HER:

BASIC MATTE nivå er utfordring nok for de fleste. Felles for de som trener pilates regelmessig, er at de får en større bevissthet i forhold til kroppen sin, får en bedre kontroll og koordinasjon, og dermed større treningsutbytte. Mine timer har utgangspunkt i rene matteøvelser uten hjelpemidler som ring, strikk eller toningballer. Du benytter kun egen styrke og vekt som motstand, derfor er treningen svært skånsom. Skadefrekvensen er lik null.

Dette er trening som virker innenfra og ut!

På PILATES INTERMEDIATE og ADVANCED nivå brukes derimot flere av de omtalte hjelpemidlene, mens SHAPING by PILATES-timen har figurforming på timeplanen og lar rumpe, lår og overarmer får kjøre mange repetisjoner. SHAPING-timen er knalltøff, for å delta må du allerede være godt kjent med Pilatesmetoden.

En veiledet time i uka kan gjøre mange sterkere, og tryggere på å bevege seg. For å sikre en god og jevn progresjon for deltakerne vil de første 4 gangene være tilsvarende et introkurs, det sikrer nivået for både enkeltdeltaker og gruppen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s