Nårsomhelst og hvorsomhelst!

slide_273617_1958580_free

Denne Pilatesinspirerte armøvelsen kan du gjøre hjemme, på kontoret eller på hotellrommet, eller du kan legge den til dine ordinære øvelser, om det er Pilates eller ei. Ikke glem Pilatesprinsippene, de skal være med i enhver bevegelse. Husk utgangsposisjonens kontroll og konsentrasjon, forankre muskelbruken din i senter av kroppen, få flyt i bevegelsen, husk pusten og vær presis.

Øvelsen påvirker overarmens bakside, skuldre, rygg og mage.

Stå rett og sentrert med helene sammen, tærne svakt utoverrotert i en Pilates V-posisjon. Hold overarmen inntil siden og bøy underarmen opp til albuhøyde, 90 grader, hendene peker frem og håndflaten vendt opp. Aktivere bukmuskulaturen, trekk skulderbladene dine tilbake og ned i en V. På innpust sender du armene rett ut fra kroppen, som om du holder frem et fat. Forestill deg at du snører korsettet ditt strammere på mens du holder fatet frem. Pust ut, bruk ryggen og skulderbladene til å trekke albuene tilbake inntil sida.

Gjenta 15 til 20 ganger.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s