De etterlengtede sommerøvelsene!

Logo blå P blogg

Håper dere er klare for sommerens beste «vedlikeholdsprogram»! Bruk to-tre minutter på hver øvelse, totalt og i sammenheng 10 – 15 minutter, annenhver dag. Det vil si minst 20 repetisjoner, gjerne 30 på alle, unntatt hip-press, der det holder med 16 totalt. Perfeksjonere heller teknikk, du får mer igjen for  å trene med presisjon, enn å øke antallet. Start på det antallet du kjenner er tilstrekkelig, og press deg gjennom ytterligere to. Sånn øker du antallet og utholdenheten din gang for gang. VIKTIG: om du vil øke treningsmengden din, øk antallet repetisjoner og tren heller noe annet neste dag.

 

CAT, MEKKA og TRICEPS DIPSHIP PRESS og UPDOG

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s