Perfekt trening til spreke sommerdager – selv midt i ferien.

kk-logo-pink

Kvinner og klær har denne uka en omfattende omtale av Pilates Room, Rikke Schillinger og Monica Øien. Det er spesielt gledelig for oss å vise til, fordi Pilates Room har sertifisert alle instruktørene hos Pilatespust. Jeg har lagt ved linken til en liten film fra KK livsstil der de viser et utvalg effektive sommerøvelser. Dette er perfekt trening som gjør deg sterk og smidig. Prøv deg derfor på noen av øvelsene du finner i videoen øverst i saken – gjerne innimellom turen på stranden og kos rundt grillen.

For mange er det ferie og tid for kos og avslapning, men det er flere av oss som likevel ønsker å få litt tid til trening også. Og hva er vel ikke bedre da enn pilates?

http://www.kk.no/livsstil/øvelsene-som-gjør-deg-sterk-og-smidig-27765

Myker deg opp og styrker kjernemuskulaturen

I samarbeid med Monica Øien og Rikke Schillinger, gir vi deg syv pilatesøvelser som er perfekte til feiren, og som raskt vil vise resultater. Disse enkle øvelsene kan du gjøre ute eller inne – alene, eller sammen med noen. Ved å trene pilates blir du mykere og får en sterkere kjernemuskulatur. Dette vil du også tjene på når du utfører andre treningsformer, og du vil komme tilbake på jobb med en bedre holdning og mer energi.

Monica Øien og Rikke Schillinger startet Webtrening.no som er Norges første online treningssenter. De har begge en masterutdannelse i Pilates, og på nettsiden finner du treningsfilmer i alle kategorier du måtte ha interesse av.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s