PRIVATTIMER I REFORMERBENK

 

images-2

Nå kan du trene pilates mer fokusert, intensivt og med raske og synlige resultater med Pilates Reformerbenk på Klinikk Andøya. Jeg har åpnet for privattimer på dagtid. Privattimene gir deg personlig oppfølging mot målene du ønsker å nå, enten det er for å bevare eller å øke styrke, for å få en bedre holdning, eller som rehabilitering etter sykdom eller skade. Bestiller du time, får du en holdningsanalyse som danner grunnlag for et tilpasset program med økt smidighet, kontroll og styrke som mål. Ring 41 28 46 26 for å bestille time eller for å finne ut hva privattimer i pilates kan gjøre for deg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s