Ledige plasser på Pilates MIX Basic onsdag kl 18.00

pilatesklasse rund

Løft blikket og rett opp ryggen. Skulle du ikke ønske det var lettere gjort enn sagt? Pilates gir deg verktøyet til å forbedre holdningen, også holdningen til egen kropp. Det er fortsatt noen ledige plasser på Pilatespusts onsdagstime kl 18.00. Har du trent Pilates tidligere, eller er vant til å ta instruksjon som f.eks. i Yoga, kan du starte direkte på dette nivået.

Timen er en Basictime åpen for menn og kvinner. Gjennom timen som består av klassiske Pilatesøvelser, utfordres både din fysiske styrke, fleksibilitet og ditt mentale fokus. Klassene på Klinikk Andøya har aldri mer enn 10 deltakere, du får presis instruksjon og god oppfølging. Har du spørsmål om Pilatesmetoden og hvilke resultater regelmessig trening kan gi deg, ring Judith på 412 84 6 26

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s