Pilates barn 10+ fra tirsdag 16. september. Det er fortsatt ledige plasser!

Untitled-1

Kurset er utviklet av Pilatespust i samarbeid med Kristiansands Turnforening og er for barn som av forskjellige grunner faller ut av all-idretten og det alminnelige treningstilbudet. Deltakere under 13 år får tilbud om vurdering av fysioterapeut ved oppstart av kurset.

Det er kun 8 plasser på hvert kurs, påmelding fortløpende. Medlemsskap i Kristiansands Turnforening er obligatorisk og dekker også forsikring under trening. Vi anbefaler alle å kjøpe egen ChiBall til bruk under treningen, evt kan ball lånes på klinikken.

For info eller påmelding, ta kontakt med Lene Grundetjern 911 89 448. Påmeldingen er bindende.

Prosjektet Pilates barn, som ble startet høsten 2013, er resultatet av et samarbeid mellom private initiativtakere, Pilatespust og Kristiansands Turnforening. Vi tilbyr trening til barn som trenger å øke styrke, få bedre koordinasjon, konsentrasjon og balanse. Timene inneholder også enkle, funksjonelle øvelser i pust og avspenning. Kurset er i regi av Kristiansands Turnforening og er finansiert ved midler fra Vest-Agder Fylkeskommune, kursavgift og frivillig innsats.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s