Torsdag kl 17.00 Inuet i Lillesand

pilatesklasse-rund-e1408015865847

Har du gått på Pilatespusts introduksjonskurs, er kjent med Pilatesmetoden eller er du vant til å ta instruksjon, kan du følge en Basic-klasse på Inuet! Kurset er i gang etter høstferien, på torsdager kl 17.00, Med kunnskap om  grunnprinsippene i Pilatesmetoden og hvordan du engasjerer kjernemuskulaturen og den skjelettnære muskulaturen får du en time med flyt og konsentrasjon. I timen er instruktøren opptatt av å fokusere på pust og sentrering. Mange opplever at de etter timen følger seg mer samlet, både mentalt og fysisk.

Velkommen til en time med bevisstgjøring av kropp og bevegelse! Klassen etableres med min. 7 påmeldte og går ut året. Det er også en fast Advancedklasse på mandager, og det blir mulig å følge klasser to dager i uka.

Torsdager kl 17.00

Påmelding til Judith på 41 28 46 26

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s