Pilatesworkshop 29. oktober

pilatesklasse-rund-litenTa godt vare på kroppen din, du skal ha den lenge! Pilatespust arrangerer en tretimers workshop i oktober. På kurset lærer du hvordan du aktiverer og bruker støttemuskulatur, hva som fremmer styrke og god muskelbalanse og hva som kan hindre deg i å bruke kroppen slik du ønsker. Pilatesmetoden er forebyggede når det gjelder belastningsskader, samtidig som den er rehabiliterer: øvelsene avlaster og endrer muskelbruken. Pilates bygger på fem grunnprinsipper som sammen med koordinert pust og bevegelse skal gi deg en mer balansert bruk av muskulaturen. På workshopen lærer du å bruke de dype bukmusklene dine, avlaste skuldre og nakke, og hva du kan gjøre for å øke bevegeligheten i rygg og bekken. Du trenger ingen forkunnskaper for å delta. Kurset gir deg grunnlag for å melde deg på Pilatespusts faste Basic, Øvet og Advancedklasser. Spørsmål og påmelding til Judith Melbye 412 84 626

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s