Nybegynnerklasse Basicnivå kl. 18.00 på onsdager

Pilates houndreds

Onsdag kl 18.00 er det igjen klart for ordinær klasse på Basicnivå. Nivået er tilpasset deg som har gjennomført introkurs og har lyst lære mer om treningsformen Pilates for å øke fleksibilitet og smidighet. Øvelsene i timen har som formål å styrke rygg og mage (kjernemuskulatur), samtidig som de klassiske Pilatesøvelsene virker behandlende og forebyggende på skulder og nakkeproblematikk. Tar du med deg pilatesprinsippene i det daglige, vil du raskt oppleve generell bedring og mindre smerter. Pilates gir deg ikke en ny kropp, men du får større bevissthet og følgelig endrer holdning både fysisk og mentalt til hvordan du bruker kroppen, hvordan du står, går og sitter.

Det er fortsatt noen ledige plasser. Ring Judith på 41 28 46 26

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s