Nybegynnerklasse i Lillesand

InuetBasicklasse på torsdager kl 17.00. Har du gått på Pilatespusts introduksjonskurs, er kjent med Pilatesmetoden eller er du vant til å ta instruksjon, kan du følge en Basic-klasse på Inuet! Kurset startet opp i oktober og det er fortsatt noen ledige plasser. Gjennom økt kunnskap om grunnprinsippene i Pilatesmetoden og veiledet erfaring i hvordan du engasjerer kjernemuskulaturen og den skjelettnære muskulaturen, får du en vitaliserende time med flyt og konsentrasjon. Under timen er instruktøren opptatt av å fokusere på pust og sentrering og mange opplever at de etter timen føler seg mer samlet, både mentalt og fysisk.

Velkommen til en time med bevisstgjøring av kropp og bevegelse. Pilatespusts klasser er alltid små, det sikrer god oppfølging fra instruktøren. Klassen går ut året. Det er også en fast Advancedklasse på mandager og det blir mulig å følge klasser to dager i uka.

Har du spørsmål til Pilatesmetoden eller til timen, ta kontakt med Judith på 41 28 46 26 pilates@klinikkandoya.no eller med Jorunn Wennesland jorunn@inuet.no.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s