Pilatesworkshop onsdag 7. januar kl 18 – 21

Facebook nybegynner redigert farge

Ta godt vare på kroppen din, du skal ha den lenge! Pilatespust arrangerer en tretimers workshop ved semesterstart. På kurset lærer du hvordan du aktiverer og bruker kjernemuskulaturen, hva som fremmer styrke og god muskelbalanse. Vi gjør også en kort holdningsanalyse, slik at du kan bli bevisst hva som hindrer deg i å bruke kroppen slik du ønsker. Pilatesmetoden er forebyggede når det gjelder belastningsskader, samtidig som den er rehabiliterer: øvelsene avlaster og endrer muskelbruken så du kan oppnå større fleksibilitet og bevegelighet. Pilates bygger på fem grunnprinsipper som sammen med koordinert pust og bevegelse skal gi deg en mer balansert bruk av muskulaturen. På workshopen lærer du å bruke de dype bukmusklene dine, avlaste skuldre og nakke, og hva du kan gjøre for å øke bevegeligheten i rygg og bekken. Du trenger ingen forkunnskaper for å delta. Kurset gir deg grunnlag for å melde deg på Pilatespusts faste Basic, Øvet og Advancedklasser. Spørsmål og påmelding til Judith Melbye 412 84 626

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s