Inuet – mandager i Lillesand

Inuet

Har du gått på Pilatespusts introduksjonskurs eller har trent Pilates tidligere, kan du følge en Advanced-klasse på Inuet! Kurset startet mandag 5. januar og det er fortsatt noen få ledige plasser for deg som trenger å komme igang igjen etter juleferien. Med kunnskap om  grunnprinsippene i Pilatesmetoden og hvordan du engasjerer kjernemuskulaturen og den skjelettnære muskulaturen, utfordres du her i ny koreografi. Når øvelsene er innlært blir timen en stadig vekk mer krevende, fordi du utvikler styrke og mestring underveis. I timen er instruktøren opptatt av å fokusere på pust og sentrering. Mange opplever at de etter timen føler seg mer samlet, både mentalt og fysisk.

Velkommen til en time med bevisstgjøring av kropp og bevegelse!

Mandager kl 17.00 til 18.00

Påmelding til Judith på 41 28 46 26 eller med Jorunn Wennesland jorunn@inuet.no.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s