Pilatesklasser på Rådhuset i Kristiansand

Portrett JM Er du ansatt i Kristiansand Kommune? Nå kan du følge et 10 ukers Pilateskurs på Rådhuset. Kurset er beregnet på nybegynnere, men er også høyst relevant for deg som har trent Pilates tidligere. De tre-fire første gangene er viktige og nødvendige for at du skal få en grundig innføring i Pilates. Etter introduksjonsdelen, der du får lærer de fem grunnprinsippene og hvordan du engasjerer kjernemuskulaturen, håper jeg at du opplever treningen som en vitaliserende og effektiv time med flyt og konsentrasjon. Pilates og yoga har til felles at de begge krever oppmerksomhet på pusten, forskjellen er at Pilates har en mer dynamisk koreografi enn yoga. Effekten av treningen blir ofte beskrevet som: en bedre holdning, økt bevegelighet og bedre kroppskontroll og koordinasjon. Resultatet av bevisstgjøringen merkes ofte ved mindre smerter i nakke, i skuldre og i rygg. Og til sist, men ikke minst, økt styrke. Du mottar verbal instruksjon av øvelsene under hele timen, gjentatte påminnelser om pust og sentrering og du får konkret og direkte veiledning «hands-on». Mange opplever at de føler seg mer samlet, både mentalt og fysisk etter en Pilatestime.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s