Klassisk Pilates onsdag 8. april Klinikk Andøya

Pilates houndreds

Har du gått på Pilatespusts introduksjonskurs eller har trent Pilates tidligere, kan du melde deg på til en time Klassisk Pilates på onsdager kl. 17.00 på Klinikk Andøya. Kurset starter onsdag 8. april og går over 11. uker. Med kunnskap om  grunnprinsippene i Pilatesmetoden og hvordan du engasjerer kjernemuskulaturen og den skjelettnære muskulaturen, utfordres du her i klassiske pilatesøvelser, med vekt på sentrering og stabilisering med spesiell oppmerksomhet rettet mot kjernemuskulaturen, Psoas og Illiopsoas, muskulatur i bekkenet. Øvelsene gjennomføres og utdypes ved nøye verbal instruksjon og fysisk korrigering. Når øvelsene er innlært vil du oppdage ytterligere effekt av metoden, du kan trene mer intensivt og mer bevisst. På denne måten blir timen en stadig vekk mer krevende, nettopp fordi du utvikler styrke og mestring underveis. Mange opplever at de etter timen føler seg mer samlet, både mentalt og fysisk.

Velkommen til en time med bevisstgjøring av kropp og bevegelse!

Onsdager kl 17.00 til 18.00

Påmelding til Judith på 41 28 46 26

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s