Advancedklasse mandag 13. april Klinikk Andøya

Pilates sirkel

Nytt kurs starter etter påske. Vet du at en time i uka Pilates forebygger belastningslidelser? Styrke og smidighet er ingen selvfølgelighet, det kommet ikke av seg selv. Reglemessig trening, særlig trening som engasjerer kjernemuskulaturen er gunstig for å vedlikeholde kroppens smidighet. Advancedtimen er krevende. Den er egnet for deg som har erfaring og er opptatt å videreutvikle bevegelighet og styrke og ikke har skader å ta hensyn til. Resultatene fra treningen kommer i form av bedre muskelbalanse og en ytterligere bevissthet om holdning. Du vil merke økt stabilitet i skisporet, bedre utholdenhet på lange turer og mindre belastning ved utfordringer som løft. De synlige resultatene er som allerede nevnt en synlig bedret holdning, men også en mer definert muskulatur og mindre muskelspenninger i hals og nakke.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s