WORKSHOP!

Pilates sirkelFørstkommende lørdag, 21. mars arrangeres det en to-timers workshop på Klinikk Andøya i Vågsbygd, fra kl 10 til 12. Workshopen gir deg en kort innføring i grunnprinsippene og i løpet av kurset har du lært et sett bestående av seks dynamiske øvelser som ivaretar hele kroppen, fra topp til tå.

Pris pr deltaker kr. 400,-

Det dynamiske pilatesprogrammet gir deg en intens resultatdrevet treningsøkt som er sentrert rundt øvelser liggende eller stående på matta. Øvelsene styrker kjernemuskulaturen, strammer opp figuren og gir en sterk og slank muskulatur. Workshopen gir deg øvelsene steg for steg, du får bilder og tekst du kan benytte når du siden trener på egenhånd.

Workshop-programmet er ideellt for deg som trenger motivasjon til å komme igang med trening og vil se, så vel som kjenne resultatene – fort.

Som i klassisk Pilates er øvelsene utviklet for å engasjere og styrke mage-, og rygg-muskulaturen, en nødvendighet for å forebygge skade og forbedre holdning. De seks øvelsene er basert på klassisk Pilates, men er satt sammen i en konsentrert og effektiv kombinasjon som ivaretar hele kroppen.

RING FOR PÅMELDING ELLER OM DU HAR SPØRSMÅL TIL KURSET

Judith Melbye 41 28 46 26

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s