Pilates på Rådhuset

Pilates privatDet er fortsatt to ledige plasser på Pilates på Rådhuset, et tilbud til ansatte i Kristiansand kommune. Kurset starter 7. og 8. april og det er klasser både onsdag og torsdag, begge dager fra kl 16.00 til 17.00. Kurset går over ti uker. De fire første gangene gir en grunnleggende introduksjon i Pilates Basic-øvelser. Målet med øvelsene er å øke bevegelighet og bli mer bevisst på muskelbruken i det daglige, slik at man forbygger belastningsskader. Gjennom de 10 kurstimene frem til sommeren kan du oppnå resultater i form av sterkere rygg og magemuskler, og bedret holdning. Pilatesprinsippene kan med fordel tas inn i andre gjøremål, da vil du snart oppdage økt styrke og kontroll du vil sette pris på. Grunnsippene i Pilatesmetoden og hvordan du engasjerer kjernemuskulaturen og den skjelettnære muskulaturen, er viktige for balansen mellom muskelgruppene. Nakke- og skulderspenninger er blant de vanligste belastningslidelsene, og Pilatesøvelsene er særlig gunstige for å endre sånne innlærte bevegelsesmønstre.

I timen vil instruktøren stadig minne deg på pusten, skulderplasseringen og bekkenbunnsmuskulaturen. Mange opplever at de etter timen føler seg mer samlet, både mentalt og fysisk.

Velkommen til en time med bevisstgjøring av kropp og bevegelse! Nå kan du lære deg noe nytt, lære deg ting grundig og få raske og flotte resultater i løpet av våren!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s