Er du mann og vil prøve Pilates? Mandag starter Klassisk Pilates på iFlyt.

logo

Pilatespust kan nå tilby Klassisk Pilates i blandet klasse i sentrum. En hel time med flyt og meditasjon – samtidig som du trener styrke og koordinasjon. Timen er åpen for alle, men det er en fordel å være kjent pilatesprinsippene, egenvektstrening og hvordan du engasjerer kjernemuskulaturen. Er du mann og vil prøve denne treningsformen, er det noen ledige plasser på mandager kl 17.00 frem til sommeren.

Sted: iFlyt i Kongensgate 11.      Påmelding fortløpende – se kontaktskjema lengre nede.

Jeg møter stadig folk som ser på Pilates som om det er en «jentegreie». Men for meg er Pilates presist og jordnært, en metodisk og systematisk inngang til en treningsform som også gjør at jeg blir mer tilstede og mer fokusert under treningen. Ikke bare det, pusteteknikken gir økt oxygenopptak. Det har man fordel av, også i andre sportssammenhenger. Pilates er trening av kjernemuskulatur, man styrker de skjelettnære musklene. Alle trenger en sterk kjerne og stabil støttemuskulatur, ung eller gammel, i alminnelig god form eller i supertrent, så er det fundamentet for all videre trening.

 

Mange av mine elever forteller om økt styrke, økt bevegelighet og bedre kroppskontroll. Og der har du det, når du vet hva du gjør, kan du gjøre det du vil.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s