WORKSHOP torsdag 25. og mandag 29. juni

P logo 2014

Sommer kommer, sammen med ferie og late dager uten plan. Fravær av de faste rutinene gjør seg fort gjeldende. Til tross for de aller beste intensjoner, forsvinner både tida og lysten til å trene regelmessig. Det er ikke så lett å motivere seg til å trene tilstrekkelig, ikke alle får til å trene alene. Ups, der slapp katten ut av sekken, det skal virkelig sterk viljestyrke til for å oppfylle sin egen, selvpålagte forventning.

Heldigvis finnes det hjelp! Jeg har satt opp to datoer for WORKSHOP på Klinikk Andøya. Det blir ingen faste dager for drop-in, men jeg tilbyr to to-timerssamlinger på klinikken, for at du skal få en god dusj inspirasjon og større dose motivasjon. Her kan du bruke tid på å perfeksjonere enkeltøvelser, lære deg noen nye og sette sammen ditt eget sommerprogram.

Torsdag 25. juni kl 17 – 19

Mandag 29. juni kl 16 – 18

Håper vi sees!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s