PÅMELDING PÅGÅR

pilatesklasse-rund-liten1 PÅMELDING NÅ TIL NYE KURS MED OPPSTART I UKE 34 De faste klassene på mandag, tirsdag og onsdag starter som vanlig ved skolestart. Har du trent Pilates før, er det flere klasser og nivåer å velge imellom. Har du ikke trent Pilates tidligere kan du melde deg på Nybegynnerklassen på onsdager. Gjennom den første delen, et 4-ukers innføringskurs, lærer du grunnprinsippene som metoden er basert på. Høstklassene går over 15 uker og frem til jul, innimellom dukker det opp workshops på forskjellige nivåer: litt mer utfordrende øvelser som gir bidrar til ytterligere kjennskap til hvordan du kan trene smart.

Opplysninger om pris på timer og kurs fås ved henvendelse på telefon eller mail til pilates@klinikkandoya.no.

Håper du finner dag og tid som passer!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s