Hvilken time passer for deg?

pilates-sirkel

SEMESTERSTART UKE 34. Er du klar til å gå videre?

Da velger du mandagsklassen. På dette nivået er konsentrasjon, presisjon og flyt svært viktig. Timen passer for den erfarne pilates-utøveren. Du bør ha kontroll på alle grunnleggende og viderekommende øvelser, og være skadefri for å delta på klassen.

Må du ta det litt roligere?

Tirsdagsklassen er en time med fin flyt, hvor målet er å oppøve styrke i kjernemuskulaturen, smidighet, pust og holdning. Her trener vi med ulike redskap som toningballer og ChiBall for å gjøre øvelsene enda litt mer spennende og utfordrende. Denne klassen passer for alle, og er en fabelaktig måte å bygge opp en sterk kjernemuskulatur.

Er du under rehabilitering eller har særlige hensyn du må ta?

Da er onsdagsklassen det rette stedet. Med utgangspunkt i Klassisk Pilates utdypes grunnprisippene så du får god kontakt med muskulaturen i bekkenet og får en bedre forståelse av hvordan du kan avlaste skuldre og nakke. Når du har lært og tatt i bruk Pilates´ fem grunprinsipper, vil du erfare at øvelsene blir hardere, du blir sterkere og har bedre holdning.

Vil du bli kjent med grunnprinsippene i Pilates?

Introkurset er rettet mot deg som er nybegynner eller aldri har trent pilates tidligere. Kurset går på onsdager og er perfekt for deg som er nysgjerrig på pilates og lurer på om dette kan være noe for deg.

På introduksjonskurset blir du presentert for pilates og lærer deg grunnprinsippene. Du blir guidet gjennom noen av de mest grunnleggende posisjonene og øvelsene, og ser på holdning, pust og muskelspenning.

Hos Pilatespust får du opplæring av en kvalifisert instruktør som kan lære deg grunnprinsippene og hjelpe deg til korrekt utførelse av øvelsene. Hvordan man utfører øvelsene er avgjørende for resultatet.

Har du spørsmål om Pilatespusts privatklasser eller bedriftstimer, send mail til pilates@klinikkandoya.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s