Tren smart!

images

Bruk 2016 til å komme i ditt livs beste form.

En Pilatestime i uka hjelper deg til større bevissthet om hvordan du står og går, sitter eller løper. Kunnskap om hvordan du beveger deg er essensielt for bygge en god holdning. Ditt vante bevegelsesmønster, som du sikkert vil beskrive som naturlig, er tilegnet gjennom at du intuitivt bruker muskelstyrken der den er.  Er du uten særlig bevissthet om hva som belaster og hva som sliter på kroppen din, kan du fort pådra deg en ubalanse som fører til at du svekker enkelte muskelgrupper på bekostning av andre. Det som kort og godt heter belastningsskade: det du ofte kjenner i smerter i skuldre, nakke, rygg og som slår ut i svekket muskulatur i mage, korsrygg og armer.

En time i uka på Klinikk Andøya er en smart måte å å trene intelligent og bevisst. Pilates kan oppleves som krevende i starten, men er trolig den smarteste metoden du kan velge for å nå ditt livs form.

Når du vet hva du gjør, kan du gjøre det du vil.

PÅMELDING NÅ TIL KURSENE I 2016.

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s