Bedriftstime i sentrum

pilatesklasse-rund-liten1

Har du avtale om å trene i arbeidstiden, eller er din bedrift på leting etter et fast treningstilbud til ansatte? Pilatespust har ledige plasser på tirsdager kl 16.00. Timen er en Klassisk Pilatestime med fokus på mobilitet, styrke og holdning. Tilbudet gjelder for gruppe inntil 8 personer og holdes i lyse lokaler i Markens, på Yoga i Sentrum.

Oppstart 16. august 2016

En time Pilates i uka fører til økt bevissthet om hvordan man bruker kroppen, hvordan man står, går og sitter. Programmet i Klassisk Pilates ivaretar hele kroppen, med særlig oppmerksomhet på kjernemuskulaturen, altså bekken, mage og rygg. Pilates ivaretar den skjelettnære muskulaturen, du lærer å trene i kontrollerte utslag, lærer sentrering og stabilisering. Du blir sterkere og får en bedre holdning.

Treningen forebygger effektivt skulder- og nakkeproblemer. Mange av mine deltakere kan fortelle om spenningshodepine som de ikke forekommer lengre, om økt bevegelighet og mindre smerter i skulder og nakke og om mindre sykefravær. Det er også gode resultater når det gjelder betennelsestilstander i albue og håndledd.

Ring gjerne for pristilbud eller avtale en prøvetime.

 

Daglig leder Pilatespust

Judith Melbye 41 28 46 26

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s