Gjør noe bra for deg selv.

images

Bruk 2016 til å styrke helse og holdning. 

En time i uka på Klinikk Andøya er en smart måte å å trene intelligent og bevisst. Pilates kan oppleves som krevende i starten, men er trolig den smarteste metoden du kan velge for å forbygge uhelse og bedre holdningen din. Ledig plass på tirsdag og onsdag.

En pilatestime i uka hjelper deg til større bevissthet om hvordan du står og går, sitter eller løper. Kunnskap om hvordan du beveger deg er essensielt for bygge en god holdning. Ditt vante bevegelsesmønster, som du sikkert vil beskrive som naturlig, har du tilegnet deg gjennom at kroppen intuitivt bruker muskelstyrken der den er.  Er du uten særlig bevissthet om hva som belaster og hva som sliter på kroppen din, kan du fort pådra deg en ubalanse som fører til at enkelte muskelgrupper på bekostning av andre. Det som kort og godt heter belastningsskade: det du ofte kjenner i smerter i skuldre, nakke, rygg og som slår ut i svekket muskulatur i mage, korsrygg og armer. Følgelig begrenset aktivitet, fravær fra jobb og deretter sykemelding.

Når du vet hva du gjør, kan du gjøre det du vil.

 

LEDIGE TIMER:

Det er ledige plasser på tirsdagens Toningballklasse kl 18.00: En utfordrende og morsom time som utfordrer kroppen fra topp til tå. Øvelsene øker mobilitet og styrker kjernemuskulaturen. Pustemetoden i Pilates gir økt pustekapasitet og får opp oksygenopptaket i blodet. Suverent stabiliserende og styrkende.

Ledig på onsdagens Basic Matteklasse kl 17.15: Har du trent Pilates eller har du erfaring fra yoga, slyngetrening eller dans? Da kan du delta på Basic-timen på Klinikk Andøya, Voie 1. Gjennom skånsomme øvelser styrker Pilates den skjelettnære muskulaturen og samspillet mellom mage og rygg. Øvelsene foregår på matte, uten hjelpemidler, kun med din egen kropp som vekt og motstand. Resultatet er en bedret holdning og større fleksibilitet.

Etter første time merker du forskjell, etterhvert ser du også forskjell. Den økte bevisstheten fører til at du fort blir i stand til å korrigere deg selv.

Ring Judith for avtale 41 28 46 26

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s