Workshop i vinterferien

sorthvittpilates

Gjør noe skikkelig bra for kroppen din, meld deg på en workshop i vinterferien. Du kan velge mellom tirsdag og torsdag 17.30 til 19.30 i uke 8. Vil du bare følge tirsdagsklassen, får du en grundig introduksjon til Pilatesmetoden. Vi går inn i de fem grunnprinsippene og du lærer om nødvendigheten av pust, sentrering og stabilisering. Du får din egen holdningsanalyse og en grundig innføring i klassiske pilatesøvelser.                          Workshop nybegynner kr 350,-

Torsdagens workshop er oppfølgeren. Timen er åpen for alle, også de som følger faste klasser og for deg som har trent Pilates og ønsker oppfriskning eller fordypning. Da får du en dobbelttime hvor du blir utfordret i en rekke klassiske styrke- og mobilitetsøvelser. Workshop øvet kr 350,-

Beste hilsen fra Judith.

Påmelding via mail Fb, pilatespust.com eller sms til 41 28 46 26.  Ring gjerne om det er noe du lurer på!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s