VÅR I VENTE

Pilatespose

Våren representerer fornyelse og vekst og gjør oss såååå klare for forandringer. Lysere dager gir en illusjon om lysere tider, lysere tider gir optimisme og håp, håp gir lyst og liv. Og vi vandrer med freidig mot ut i lyset. Så, hva med å gi deg selv noe som kan føre til varige forandringer, som gir deg liv og lyst året rundt?

Hvordan igangsette endringer du kan ha tro på, endringer du kan ha tro på over tid? Jeg vet av erfaring: har du det bra fysisk, gjenspeiles det i omgivelsene dine. Uten en bevisst plan for utvikling og endring, står man på stedet hvil eller i verste fall opprettholder en tilstand som ikke utvikler seg. Eller som verre er, går i feil retning. Skal du gjøre noe bra for holdingen din, for å hindre feilbelastning, for å bli bevisst muskelbruken din, trenger du faglig sterk og trygg veiledning.

På kursene er jeg opptatt av å oppøve bevissthet om hvilken muskulatur som bidrar ved hvilke bevegelser. Du lærer å ivareta bekkenbunnens betydning for støtte og stabilisering i magen. Om hvordan du best skåner og stabiliserer rygg og korsrygg, om hvordan pustens frekvens og dybde kan utnyttes ved trening. Du lærer hvordan du kan unngå nakke- og skulderplager og du får økt styrke i armer og mindre trøbbel med håndledd. Gjennom et sett nøye koreograferte Pilatesøvelser oppnår du større smidighet, styrke og kontroll.

Pilatespust klasser er små, max 10 personer i salen. Du kan starte med Introkurs, i en mindre gruppe eller bestille privattimer. Jeg lover at de vil merke resultater etter kort tid.

De faste tidene for private klasser etter påske er:

MANDAG 4. april kl 19.00

TIRSDAG 5. april kl 18.00

ONSDAG 6. april kl 17.15

Kursene går over 10 til 12 uker.

Formiddagsklasser onsdag 8.30 og torsdag 09.00.

Alle privatklassene er på Klinikk Andøya, Voie 1. Påmelding er bindende.

2 kommentarer om “VÅR I VENTE

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s