INTROKURS

pilatespose2

Pilates gir fabelaktige resultater og du blir kjent med kroppen din på en måte du har nytte av i all bevegelse. Den beste måten å unngå belastningsskader på, er å ha en sterk og funksjonell kjernemuskulatur. Den beste måten for å behandle stramme muskler og smertestyrt bevegelse, er kontrollert og bevisst bevegelighets- og styrketrening. På klinikken får du god veiledning inn i koreografi og øvelser som gir deg begge deler. Øvelsene gir deg økt mobilitet og bedre samspill mellom mage og rygg.  I tillegg bedrer du bevegeligheten og reduserer belastning på nakke og skulderområdet. Programmet har særlig oppmerksomhet på bekkenbunnsproblematikk og er virkelig gunstig for å styrke muskulaturen i området.

Introduksjonskurset starter tirsdag 19. april kl 19.00 og varer 1,5 timer.

Ring Judith på 41 28 46 26 for mer informasjon eller send meg en mail:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s