WORKSHOP torsdag 16. juni kl 17.00

P logo 2016 WORKSHOP

Innen vårens klasser er helt over og sommerferien har begynt for fullt, inviterer jeg til en  WORKSHOP i salen på Klinikk Andøya. Det er rettet spesielt mot dere som har gått glipp av timer i vår, men vil også være åpen for andre. Dere er prioritert ved påmelding og det koster selvsagt ingenting. Det er allerede flere påmeldte, så skynd deg å melde via bloggmailen under.

Ring meg gjerne for pris WORKSHOP ikke-medlemmer. Er det stor interesse blir det satt opp flere workshops.

Workshopen er delt i to 45 minutters økter med en pause mellom:

Den første delen handler om grunnprinsippene, hvordan du har nytte av en sterk kjernemuskulatur i det daglige. Hvor sterk du er i bukmuskulaturen og hvordan du klarer å aktivere muskulaturen i bekkenet i når du trener er avgjørende for samspillet dem imellom. I det ytre tenker vi mage/rygg, men uten å ha med kjernemusklene jobber man bare på overflaten og kommer ikke til de skjelettnære musklene. Dette kommer til sist til å gjenspeile seg i holdningen din, hvordan du står, sitter og går. Øvelsene gjør deg bevisst hvordan du faktisk bruker kroppen din og målet er økt styrke.

Andre delen utfordrer styrken i ekstremitetene. Vi kommer til å gjøre mange repetisjoner av de suverene beinseriene, og vi skal virkelig utnytte oppvarmingen fra første delen til å sikre at bevegelsene starter dypt inne, holde kontroll og balanse, mobilisere den dype og de skrå magemusklene før vi bruker bruker beina som vekter. Det er slitsomt, men gøy.   Vi fortsetter gjennom armserier som har minst like stor innvirkning på skuldre og skuldernedtrekket som det har på armene. Timen fortsetter med herlige lange serier som virkelig åpner brystet opp. Jobber du godt og daglig med disse øvelsene, med eller uten toningballer, vil du snart merke det på hele holdningen din!  Vi avslutter workshopen med dynamiske planker, en virkelig WOW-serie. Du vil kjenne at du har trent.

Vi runder av med en deilig og regenererende avspenning.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s