INTROKURS HØST 2016

Facebook nybegynner redigert farge

Pilates gir fabelaktige resultater og du blir kjent med kroppen din på en måte du har nytte av i all bevegelse. Den beste måten å unngå belastningsskader på, er å ha en sterk og funksjonell kjernemuskulatur. Den beste måten for å behandle stramme muskler og smertestyrt bevegelse, er kontrollert og bevisst bevegelighets- og styrketrening. På klinikken får du god veiledning inn i koreografi og øvelser som gir deg begge deler. Øvelsene gir deg økt mobilitet og bedre samspill mellom mage og rygg.  I tillegg bedrer du bevegeligheten og reduserer belastning på nakke og skulderområdet. Programmet har særlig oppmerksomhet på bekkenbunnsproblematikk og er virkelig gunstig for å styrke muskulaturen i området.

Introduksjonskurset starter tirsdag 16. august på Det hvite Hus, Markensgate over Lillemarkens kl 16.15.

Tilsvarende kurs på Klinikk Andøya, Voie 1 onsdag 17. august kl 18.00.

Kurset går over 2 ganger og koster 400,- Deretter kan du melde deg på videre og følge klassen i totalt 16 uker på Det hvite hus, eller 18 uker på Klinikk Andøya, frem til desember.

Ring Judith på 41 28 46 26 for mer informasjon eller send meg en mail:

7 kommentarer om “INTROKURS HØST 2016

 1. randi.wikran.schreiner sier:

  HeiJeg ønsker gjerne å delta på introkurs i pilates som starter 16.08 på Det Hvite Hus. Hilsen Randi Wikran Schreiner 

  Sendt fra min Samsung Galaxy-smarttelefon.

  Liker

  • Judith Melbye sier:

   Takk for påmelding!
   Kurset starter tirsdag 16. august – tidspunktet er foreløpig kl 16.00 (mulig det kan komme en endring til 16.15), salen vi bruker er i 3. etasje. Introklassen går over 2 tirsdager og det er mulig å fortsette i en fast klasse over 16 uker i alt, på samme sted og tid.

   Det finnes noe tynne yogamatter i salen, men jeg anbefaler at du tar med din egen. Til timen trenger du bare vanlig treningstøy, ikke for løstsittende. Trenger ikke sko.

   For å oppnå raskest mulig effekt av Pilates treningen er det viktig å forstå grunnprinsippene i Pilates, det er målet med Introkurset. I løpet av en ordinær Pilatestime skal vi komme innom alle musklegruppene i kroppen i løpet av timen.

   Har du har skader eller andre plager er det viktig at du informerer for ekstra oppfølging. Ta gjerne kontakt i forkant av timen.

   Mvh
   Judith

   Liker

  • Judith Melbye sier:

   Takk for at du ringte, jeg fant ikke igjen svaret mitt. Timen på Det Hvite Hus er en i utgangspunktet en bedriftstime for ansatte i Kristiansand kommune men er også åpen for andre. Du har jo fulgt klassen tidligere og er godt kjent med pilatesprinsippene. Smart å få en oppfriskning! Velkommen tilbake 🙂
   Judith

   Liker

  • Judith Melbye sier:

   Takk for påmeldingen! Kle det i mye, ikke for løse klær, ta med deg et lite håndkle til å ha på matta (det er matter i salen, mange ønsker også bruke sin egen i tillegg), Timen starter kl 18.00. Du trenger ikke sko.
   Velkommen!

   Mvh Judith

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s