PILATES KVELDSKLASSER

pilatesklasse-rund-liten1

TIMEOVERSIKT HØST 2016

Du kan melde deg på en fast kveldsklasse på mandag, tirsdag og onsdag. Innholdet i timen kan avvike noe fra det du kjenner, målet er at alle skal utfordres mer enn i fjor. Klassene i høst har samme tider som i vår. Påmelding er bindende.

For bestilling av privattimer, Pilates Matte formiddagstimer eller Pilates i Reformerbenk, ring for avtale.

MANDAG

Advanced Pilates     kl. 19.00.      Oppstart 15. august.       Kurset går over 18 mandager.

Styrke i kjernemuskulaturen betyr økt stabilitet, god balanse og holdning. Gjennom krevende koreografi og flytende overganger mellom øvelsene får du trent hele kroppen, skånsomt og  grundig. Under oppvarmingen går vi gjennom hele kroppen og benytter bevisstgjørende instruksjon og øvelser som spesielt aktiverer bekkenbunn og underlivsmuskulatur slik at du i alle bevegelser har denne integrert. Under hoveddelen av timen går vi gjennom en rekke krevende og efferktive styrkeøvelser. En lang serie stående og  liggende armøvelser og styrkende planker sørger for å opprettholde og øke muskelmasse i overarm og rygg. For å delta på denne timen må du være godt kjent med pilatesprinsippene.

TIRSDAG

Pilates ChiBall Remedial       kl. 18.00.       Oppstart 16. august.       Kurset går over 18 tirsdager.

ChiBall er en liten, nærmest vektløs ball med diameter på 18 cm. Ballen er med fra start til slutt, enten som referansepunkt, balansepunkt eller motkraft. Programmet i denne timen øker mobilitet og sørger for større bevissthet og kontrollerte utslag. Timen starter med å mobilisere nakke, rygg, mage- og bekken-muskulatur.  Vi går gjennom hele kroppen, starter med nakken og ender i bekkenet og øker utfordringene i takt med økt kontroll og styrke.  Han du smerter i rygg, skuldre og nakke er denne timen ideell for deg. Deltakelse på timen fordrer kjennskap til pilatesprinisippene eller at du er vant til å ta instruksjon.

ONSDAG

Klassisk Pilates         kl. 17.00.      Oppstart 17. august.   Kurset går over 18 onsdager.

Klassisk Pilates er et godt sted å starte. Her kan du komme og bli kjent med de fem grunnprinsippene, lære metoden og et sett øvelser som ligger til grunn for all sertifisert pilatespraksis. Jeg underviser etter Stott-metoden, så om du trent pilates tidligere vil du gjenkjenne metoden og øvelsesregisteret. Du lærer Ab preps, Rolling like a ball, Houndreds, C-curve, Shoulder Bridge, Teazer og mange flere og vil etter få ganger merke at kroppen blir mer samlet, du får en bedre holdning og blir flinkere til å senke skuldrene – også når du jobber. Etter et høstkurs på 18 uker vil du også SE forskjell. Målet er å endre hvordan musklene samspiller og komme bort fra ugunstige vaner. Økt bevissthet om hvordan du sitter, står og går, og påvirker og endrer til sist bevegelsesmønsteret ditt.

NYTT  Pilates introkurs  kl. 18.00.           Oppstart 17. august.          Kurset går over 2 uker og fortsetter som Klassisk Pilates Nybegynner  frem til jul.

Privattimer og morgenklasser mandager fra 08.30 og torsdager kl 9.00

WEEKEND WORKSHOPS fredager kl. 18.00 – 20.00  vinter, vår og høst. Egen annonsering.

For bestilling av privattimer, Pilates Matte formiddagstimer eller Pilates i Reformerbenk, ring for avtale 41 284626

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s