Aldri prøvd Pilates?

2016 prøvetimeVelkommen til prøvetime!

For å oppnå raskest mulig effekt av Pilatestreningen er det viktig å forstå grunnprinsippene i Pilates. Det vil alltid være fokus på dem på alle gruppetimer, men målet er også at vi skal komme innom alle musklegruppene i kroppen i løpet av vår timesøkt og det er naturlig at man ikke vil ha mulighet å gå gjennom grunnprinsippene så nøye som en helt nybegynner burde. Vi anbefaler derfor deg som er helt ny og aldri har trent Pilates å følge et INTRO-Pilateskurs frem til du forstår grunnprinsippene, eller investere i en privattime med en egen instruktør. Om du har skader eller andre plager, så er det viktig at du informerer instruktøren, slik at du kan få ekstra oppfølging. Gjennom en pilatestime vil du oppleve flyt, sentrering, variasjon av øvelser og utfordringer som både vil øke din kroppskontroll, kjernestyrke og mobilitet.

I timen skal trene hele kroppen og oppleve ro og overskudd. Det vil bli i noen mattetimer brukt noe mindre utstyr som ChiBall, vektkuler eller ring, for å gi deg større grad av kontroll og utfordring. Øvelsene er alltid bygd opp slik at du som ikke har nok styrke til å gjøre den fulle varianten, kan gå tilbake til første øvelse.

Alle våre Pilatetimer er nøye koreografert, slik at alle kan tilpassse seg til programmet og at en som har trent i 3 mnd og en som har trent i 3 år kan ha like stort utbytte. Øvelsene blir tyngre å gjennomføre jo lengre erfaring du har med metoden. Dette gjør treningsformen helt unik.

Det er har maks 10 deltagere på mattetimene og alle timene varer i en time. Vi bruker egen kropp som motstand og vekt og er særlig opptatt av muskulaturen i bekken, mobilitet i rygg og støtte + styrke i magemuskulaturen, i kjernemuskulaturen hvor enhver bevegelse skal være forankret.

Har du lyst til å delta på en prøvetime, fyll ut kontaktskjemaet under for å avtale dag!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s