Klar for nytt semester?

enkel-sommerfugl-cyan.jpg

NYE KLASSER STARTER UKE 2. PÅMELDING FORTLØPENDE 

SMS til mobil 412 84 626 eller benytt påmeldingsskjemaet under. Ring for privattimer.

Klassene har oppstart mandag 9. tirsdag 10. og onsdag  11. januar. 

 

TIMEOVERSIKT VÅR 2017

MANDAG

Privattimer fra 08.30

Advanced Pilates     kl. 19.00.      Oppstart 9. januar.       Kurset går over 13 mandager. 

Styrke i kjernemuskulaturen betyr økt stabilitet, god balanse og holdning. Gjennom krevende koreografi og flytende overganger mellom øvelsene får du trent hele kroppen, skånsomt og  grundig. Under oppvarmingen går vi gjennom hele kroppen og benytter bevisstgjørende instruksjon og øvelser som spesielt aktiverer bekkenbunn og underlivsmuskulatur slik at du i alle bevegelser har denne integrert. Under hoveddelen av timen går vi gjennom en rekke krevende og effektive styrkeøvelser. En lang serie stående og  liggende armøvelser og styrkende planker sørger for å opprettholde og øke muskelmasse i overarm og rygg. For å delta på denne timen må du være godt kjent med pilatesprinsippene.

TIRSDAG

 Pilates ChiBall       kl. 18.00.       Oppstart 10. januar.       Kurset går over 13 tirsdager.

ChiBall er en liten, nærmest vektløs ball med diameter på 18 cm. Ballen er med fra start til slutt, enten som referansepunkt, balansepunkt eller motkraft. Programmet i denne timen øker mobilitet og sørger for større bevissthet og kontrollerte utslag. Timen starter med å mobilisere nakke, rygg, mage- og bekken-muskulatur.  Vi går gjennom hele kroppen, starter med nakken og ender i bekkenet og øker utfordringene i takt med økt kontroll og styrke.  Han du smerter i rygg, skuldre og nakke er denne timen ideell for deg. Deltakelse på timen fordrer kjennskap til pilatesprinisippene eller at du er vant til å ta instruksjon.

ONSDAG

Klassisk Pilates         kl. 17.00.      Oppstart 11. august.   Kurset går over 13 onsdager.

Klassisk Pilates er et godt sted å starte. Her kan du komme og bli kjent med de fem grunnprinsippene, lære metoden og et sett øvelser som ligger til grunn for all sertifisert pilatespraksis. Jeg underviser etter Stott-metoden, så om du trent pilates tidligere vil du gjenkjenne metoden og øvelsesregisteret. Du lærer Ab preps, Rolling like a ball, Houndreds, C-curve, Shoulder Bridge, Teazer og mange flere og vil etter få ganger merke at kroppen blir mer samlet, du får en bedre holdning og blir flinkere til å senke skuldrene – også når du jobber. Etter et kurs på 18 uker vil du også kunne seforskjell. Målet er å endre hvordan musklene samspiller og komme bort fra ugunstige vaner. Økt bevissthet om hvordan du sitter, står og går, og påvirker og endrer til sist bevegelsesmønsteret ditt.

NYTT  Pilates introkurs  kl. 18.00.           Oppstart 11. januar.          Kurset går over 4 uker og fortsetter som Klassisk Pilates Nybegynner  og går frem til påske.

WEEKEND WORKSHOPS fredager kl. 18.00 – 20.00  vinter, vår og høst. Egen annonsering.

Du kan melde deg på en fast kveldsklasse på mandag, tirsdag og onsdag. Innholdet i timen kan avvike noe fra det du kjenner, målet er at alle skal utfordres mer enn i fjor. Klassene i vår har samme tider som i fjor. Påmelding er bindende.

For bestilling av privattimer, Pilates Matte formiddagstimer eller Pilates i Reformerbenk, ring for avtale.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s