Morgenfrisk? Vi sees på torsdag!

love-live4.jpeg

Starter i morgen, torsdag 09.00. Målet med morgenklassen er å gi deg kunnskap om hvordan du bruker kroppen, du skal få en kropp som føles bedre og resultater som synes og ikke minst: du skal få en god treningsopplevelse. La det bli den timen i uka når du får tid for deg selv og din trening står i fokus. Helsen din er det mest verdifulle du har og Pilates er det smarteste du kan trene for å forebygge for svekkelser du kan pådra deg gjennom feilbelastning, skader og sykdom.

Her trener du veiledet i en liten klasse med inntil 6 personer og du lærer Pilates fra bunnen. Treningsmetoden gir deg større styrke og stabilitet ved at du får tak i muskulaturen i bekkenet. Ved økt bevissthet om bruk av bukmuskulaturen, vil musklene i rygg og mage bidra til større bevegelighet. Underveis tilegner du deg også kunnskap og erfaring om pust og avspenning. Et bedre samspill mellom muskulaturen i kroppen gir deg større smidighet, en bedre holdning og større trygghet når du er i bevegelse.

Er du uten erfaring med Pilates er dette klassen for deg!

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s