Prøve Pilates?

BLOGGPLAKAT INTROKURS 2017-1.jpgGratistime for deg som har lyst til å lære hva Pilates er.

Pilates gir fabelaktige resultater og du blir kjent med kroppen din på en måte du har nytte av i all bevegelse. Den beste måten å unngå belastningsskader på, er å ha en sterk og funksjonell kjernemuskulatur. Den aller beste måten for å behandle stramme muskler og smertestyrt bevegelse, er kontrollert og bevisst bevegelighets- og styrketrening.

På klinikken får du god veiledning inn i koreografi og øvelser som gir deg begge styrke og kontroll. Øvelsene gir deg økt mobilitet og bedre samspill mellom mage og rygg.  I tillegg bedrer du bevegelighet og reduserer belastning på nakke og skulderområdet. Jeg er særlig opptatt av bekkenbunnsproblematikk, et område som kan gi ganske diffuse plager før man blir oppmerksom på årsakssammenhengene. Pilates er virkelig gunstig for å styrke muskulaturen i området.

Meld deg på til en times introduksjonskurs torsdag 10. august kl 18.00 på Klinikk Andøya, Voie 1.

Ring meg på 41 28 46 26 for mer informasjon eller send meg en mail:

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s