Er du klar?

BLOGGPLAKAT NYE KURS 2017

Hvordan ta best mulig vare på deg selv? Rart spørsmål i grunnen, fordi det kan synes som om vi i vår tid har de beste forutsetninger for å ta vare på oss selv, sørge for at vi lever det gode livet. Men i jaget etter det gode livet går ofte egenomsorgen tapt fordi det er så mange andre hensyn å ta for å sikre at alt går bra. Vi påtar oss ansvar utover det vil burde og ender ofte ender opp med større belastninger og mindre tid til å ta vare på oss selv. Så kommer signalene: Jeg snakker om kroppen, fordi det som regel i kroppen vi finner tegnene på at vi forsømmer oss. Vond nakke. Stive skuldre. Vondt i korsryggen eller i hoftene. Mangel på overskudd.

Påminnelsen møtes med følgende to mulige svar:

  1. Hørt det før.
  2. Angår ikke meg.

Det tredje alternativet er dette: Meld deg til en Pilatesklasse og lær å ta vare på kroppen din og hvordan forebygge slike tilstander.

Du trenger ikke ha det sånn. Det er mange som blir overrasket over hvordan du sammen med bevegelighets- og styrketrening lærer hvordan fokusere på pust, på kjernemuskulatur og på det å være tilstede i kroppen. Etterhvert som du blir mer oppmerksom på bevegelsen i en øvelse, blir du også oppmerksompå hvilke muskler du bruker og hvordan du kan engasjere disse i det daglige. Du blir sterkere. Du lærer hva en god holdning er og hva du kan gjøre for å opprettholde hensynet til deg selv (og kroppen din) i det daglige. Og merk deg, du som har tilstander som beskrevet over: Pilates virker!

Klassene starter i april på følgende dager:

MANDAG 24. april kl 19.00 Advanced. Kurset går over 8 uker.

TIRSDAG 18. april kl 18.00 For deg som har trent Pilates før. Kurset går over 10 uker.

ONSDAG 19. april kl 17.00 Klassisk Pilates. Kurset går over 9 uker.

ONSDAG kl 18.00 Nybegynner/introklasse.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s