Har du lyst på en forandring?

 

Som pilatesinstruktør er jeg ut-over-det-alminnelige opptatt av å finne de riktigste øvelser for den som kommer til klasse, finne det rette nivået for den enkelte deltaker. 

danhui-nai-butterflies.jpg

Målet er å lære bort en friere bevegelse av kroppen og at den som er sårbar, de som utmerker seg og alle de som er midt i mellom kan lære utholdenhet og muligheten for å strekke seg litt lengre, å overkomme begrensninger.

Ikke alle har samme forutsetninger. Det kan være smertetilstander eller skader og ofte må gamle bevegelsesmønstre avlæres. Det kan oppleves som å ta et steg tilbake. Men det er ingen grunn til å fortvile, endringene kommer. Noen er merkbare etter kort tid. Du kjenner at du er sår i muskler du ikke visste du hadde. Etter noen få uker har du integrert en bevissthet om hvordan du bruker musklene dine når du står, sitter og går. Du blir flinkere til å ta mikropauser i statisk arbeid, pauser som spenner av og justerer anstrengte muskler og bedrer holdning. Med små steg endres muskelbalansen. Endringene setter spor i både kropp og hode, begge deler må være med for å få fremgang, Pilates gir deg større bevegelighet, betydelig økt styrke og smidighet.

Jeg vet at endring kommer ved små skritt over tid og ved ikke å brenne etappene, mens du lærer Pilates vil du langsomt ta endringene opp i bevegelsesmønsteret ditt. Du kan sammeligne det med å lære å svømme, eller å sykle. Før du har lært det virker det helt umulig å å få til, men litt om litt opplever du å mestre, og til sist gjør du det. Du kan det!

Pilates gir deg livsendrende forandringer. Velkommen til klasse 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s