Knipeskolen 1.0

sommerfugl KNIP

FINN UT AV DET!

For å finne de presist riktige musklene, kan du øve deg på å stoppe tissestrålen mens du tisser. Greier du dette, har du funnet de riktige musklene.

Tenk deg at du sitter i et selskap og MÅ holde på den lille prompen som ivrer etter å komme ut. Prøv å hindre den, uten å lette fra stolen. Knip helt ytterst ute i enden, uten å engasjere rumpemusklene. Om du kjenner at du trekker området oppover og innover, gjør du en bra jobb!

Legg deg ned på gulvet så du har støtte under rygg og ende. Før en finger inn i skjeden og prøv å klemme til så hardt du kan. Start knipet bakerst i enden, knip skjeden og knip så for stoppe tissestrålen. Det er disse musklene du skal bruke. Kan du merke at det blir trangere rundt fingeren, er du godt i gang med styrketreninga.

Fortsett med det!

Knip og løft: Se om du også kan få til et løft mens du er i gang med knipingen. Du skal få følelsen av at skjeden ikke bare lukker seg, men også trekkes inn i kroppen. Hvis du kjenner at du får til dette, uten å bruke de store rumpemusklene, bruker du de rette musklene.

Synes du det vanskelig, eller du ikke får det til? Bestill en dobbeltime hos legen din så du får tid og ro til å beskrive problemet eller be om henvisning til gynekolog for utredning.

En kommentar om “Knipeskolen 1.0

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s