Ansatt i Kristiansand kommune?

 

images.jpeg

Meld deg på for en eller to dager i uka! Tirsdager kl 16.15 og torsdager kl 16.00.

Straks over nyttår, allerede torsdag 4. januar er 16.00 er det klart for oppstart av et 15 uker langt kurs for ansatt i Kristiansand kommune. Vil du trene to ganger i uka, kan du melde deg på til begge klassene. Målet med treningen er å gi deg kunnskap om hvordan du bruker kroppen skånsomt. Du skal merke at kroppen både føles bedre og du skal få resultater som synes. Og – ikke minst: du skal ha en god treningsopplevelse og oppleve at du mestrer. La det bli den timen i uka når du får tid for deg selv og din trening står i fokus. Helsen din er det mest verdifulle du har og Pilates er det smarteste du kan trene for å forebygge trøbbel med muskel og skjelettapparatet, noe som ofte forekommer som resultat av feilbelastning, skader og sykdom.

I 3. etasje på Det Hvite Hus  i Markens kan du trene i sammen med kolleger og andre ansatte i Kristiansand kommune. De første gangen blir det repetisjon av grunnprinsippene, alle øvelser blir grundig veiledet og du lærer Pilates fra bunnen. Treningsmetoden gir deg større styrke og økt stabilitet ved at du får inngående kjennskap til hvordan du skal aktivere muskulaturen i bekkenet. Ved økt bevissthet om bruk av bukmuskulaturen, vil du få bedre bevegelighet i rygg og korsrygg. du vil merke at økt styrke i magen gir god støtte til holdningen din, både når du står, sitter og går. Underveis tilegner du deg også kunnskap og erfaring om pust og avspenning. Et bedre samspill mellom muskulaturen i kroppen gir deg større smidighet, en bedre holdning og større trygghet når du er i bevegelse.

Er du uten erfaring med Pilates er dette klassen for deg!

 

 

En kommentar om “Ansatt i Kristiansand kommune?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s