# 1 – Ned i en V

 

Du trenger ikke gå med en bok på hodet. Endringer skjer i, ikke på, hodet. Ta en titt på bildet over, der ser du hvor du skal legge innsatsen. Økt bevissthet om hvor du «har» skuldrene dine gjennom dagen hjelper til å endre forståelse av kroppen. Bedre forståelse av kroppen hjelper når du skal endre bevegelsesmønsteret ditt.

En titt på anatomien:Skulder og rygg illustrasjon anatomi

8 + 8+ 8

Ta noen små pauser med overskriften «egenomsorg» i løpet av dagen. Still deg med føttene fast planta i gulvet eller sitt fremme på stolen: Pust dypt inn og trekk skuldrene opp mot taket. Pust ut og rull skuldrene mykt bak og ned, mens du fortsetter å skyve skulderbladene ned i en V.  Repeter 8 ganger og ta en liten pause mens du tar et par dype pust. Gjenta øvelsen et par ganger, deretter rist løs. Hver gang du retter ryggen, husk i sende skulderbladene ned i en V, der de hører hjemme. Lykke til!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s