Femilates – du merker forskjell!

sommerfugl 4 vector

Allerede første tirsdag etter påske kan du komme igang med livsendrende vaner. Da starter vårens første Femilatesklasse på Klinikk Andøya. Gjennom uka kan du trene flere steder og flere ganger i uka.  Oversikten finner du nederst på siden.

Femilatestimene  er skreddersydd for voksne kvinner og bidrar til å forstå hvordan du bruker kroppen under trening. Når kunnskapen sitter i kroppen, har du lært noe du kan bruke også når du ikke trener. Det er fordi pilates styrker deg innenfra og ut. Du får en kropp som føles bedre og resultater som både merkes og synes. Ikke minst: du får et bedre forhold til kroppen din.

La det bli den tida i løpet av uka der du får ekstra oppmerksomhet. Helsa di er det mest verdifulle du har og Pilates er det smarteste du kan trene for å forebygge for svekkelser som kan komme gjennom feilbelastning, skader og sykdom. Grunnprinsippene har du nytte av i alle sammenhenger: når du står, sitter og går, sykler, løper eller svømmer. Det har kroppen din godt av.

Femilates tilbyr forskjellige timer: du kan delta i små privatklasser, ha enetimer eller med kolleger på jobb.

Femilates Klinikk Andøya

Femilates Kilden

Femilates Det Hvite Hus Markens

Femilates SSHF

Femilates VAF

Femilates Kristiansand kommune

Femilates PT Spicheren

sommerfugl 4 vector

HVORFOR FEMILATES?

Femilates har særlig oppmerksomhet på buktrykket. Det er en konstant belastning mellom muskulaturen i bekkenbunnen og i diafragma, altså pustemuskulaturen. Er buktrykket for stort, fører det til økt press på bekkenbunnen slik at denne konstant er under overbelastning. Årsakene kan være flere og sammensatte. Svangerskap og fødsel er en betydelig årsak  i tillegg til årsaker som kronisk hoste, treg mage eller overvekt. Overbelastning fører i sin tur til svekkelse og kan til sist føre til bekkenbunnsbrist. Kvinner som har født har kunnskap og erfaring fra dette, og mange har trent seg bedre. For mange er det tilstrekkelig å trene, andre trenger utredning.  Å vite at du trener hensiktsmessig og riktig er ikke alltid så enkelt, men Femilatestimene gir deg muligheten for å trene veiledet og med tilgang til kompetanse på feltet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s