The real thing!

Keep calm

Ikke så glad i å løpe? Får du ikke det store kicket av yoga? Kjeder treningen deg?

Prøv Pilates. Ikke den som treningssenterne serverer deg. Ikke den du finner på Youtube.  Ordentlig Pilates. The real thing. Skikkelig trening i små grupper, læring og erfaring på  ditt nivå,  trening som styrker deg fysisk og psykisk.

Pilates er en treningsform som også krever bevisstgjøring. Gjennom pust, fokuserte og presise bevegelser av armer og bein oppnås en maksimal effekt av treningsformen.  Stadig flere fysioterapeuter og osteopater anbefaler Pilates som egentrening for sine patenter. Pilatestreningen er funksjonell og skiller seg derfor ut fra andre treningsformer: flere muskelgrupper aktiveres og koordineres gjennom hver øvelse. Dette medfører økt nevromuskulær kontroll.

Vitenskapelig dokumentasjon viser at man ved utelukkende mental visualisering/fokusering kan øke effekten med 25 %. For å oppnå slik bevisstgjøring utøves Pilates best i små grupper i rolige omgivelser.

Kun du kan gi kroppen det den trenger, men av og til er det smart å få litt veiledning.

Velkommen til å utforske Pilates med Femilates

Klinikk Andøya

Kilden

VAF

SSHF

Kristiansand kommune

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s