Det du vil:

 

Unknown.jpegDet begynner som en måte å trene på, og blir en aktivitet som forbedrer både mental og fysisk helse. 

Noen av fordelene pilates gir, inkluderer å fremme god muskulatur og en bedre holdning. Pilates er også mental trening, å lære kontroll over pust og bevegelse er en god øvelse mot stress og bekymring.

 

Noen av de viktigste fordelene som pilates gir er en treningsteknikk som gjør at du kan komme i form uten å risikere skade og belastning.

Treningsformen forebygger skade. Dette er takket være de ulike øvelsene – du bruker din egen kroppsvekt som vekt og motstand. for å øke intensitet brukes treningsstrikk eller ChiBall. Du får økt fleksibilitet og bedre balanse. Det vil du fort merke!

Det får deg til å trene på en komplett måte og retter seg mot alle de forskjellige musklene i kroppen din. I tillegg bidrar det til å skape balanse mellom den øvre og nedre delen av kroppen din, noe som er forskjellig fra andre treningsformer.

Fordelene som allerede er nevnt, bidrar til å gi deg en bedre kroppsholdning.

Å tone musklene i magen din er perfekt for å støtte en oppreist rygg, og omvendt. En sterkere korsrygg og øvre rygg hjelper deg med å opprettholde sterke magemuskler. Det handler om stabilitet og styrke. Sterke ben er også nødvendig for å støtte hele kroppen på en balansert måte.

Pilates fungerer på en helhetlig måte, ingen del av kroppen er utelatt.

Pilatesøvelser inkluderer alltid tøyningsøvelser. Disse gjøres i begynnelsen og på slutten, men de er også innarbeidet i de tonende teknikkene. Tøyning påvirker bindevevet og er viktig for å få musklene til å jobbe på en omfattende måte.

Når du har lært de grunnleggende prinsippene, vil du se at styrken og fleksibiliteten din sakte øker. Det bidrar til å forebygge skade i de områder som er utsatt for svekkelse gjennom feilbelastning fra sittestilling, gjentatt belastning fra arbeidsstilling, eller rett og slett en innøvd og uheldig holdning.

Pilates hjelper deg med å forebygge muskel- og leddproblemer.

Til sist, og ikke minst, pilates har utgangspunkt i kjernemuskulaturen. Har du ikke kontakt med muskulaturen i bekkenet vil du ikke få noen av de fordelene som er nevnt over. For kvinner er det, uten unntak, nødvending å vite hvordan bekkenets muskulatur virker og påvirker resten av kroppen. Mange ryggplager kommer som følge av svak muskulatur i bekkenet. Svangerskap og fødsel er de viktigste faktorene.

FEMILATES-timene gir deg innføring i hvordan aktivere, trene og styrke bekkenbunnen og bekkenets muskulatur forøvrig.

Du vil det?

Unknown.jpeg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s