Pilates på Idda

Nytt treningstilbud på Idda.

«Etter første gang kjenner du forskjell, etter 10 ganger ser du forskjell og etter 30 ganger har du fått en ny kropp.» Det lover han som oppfant treningsformen, Joseph H. Pilates.

NY FEMILATES IDDA 2019Klassen som starter onsdag 18. september kl 14.00 har max 10 deltakere, det sikrer deg god og individuell oppfølging. På kurset lærer du grunnprinsippene, samtidig som du blir utfordret i koordinasjon, balanse og styrke. Øvelsene er supereffektive og skånsomme. Når du har lært Pilates har du et treningsredskap for livet.

Klassen er på dagtid fra kl 14.00 – 15.00. Vi holder til i Dansesalen, her er det store speil som hjelper deg med å holde oppmerksomheten og konsentrasjonen  rettet mot dine egne bevegelser. Kurset gir deg større kroppsbevissthet og kontroll over bevegelse.

Pilates er ikke det som høster mest oppmerksomhet på forskningsfeltet for trening sammenliknet med tradisjonelle treningsformer og vi kjenner derfor ikke alle de beviselige effektene av Pilates trening godt nok, meh her er noen av fordelene:

  • Økt kroppskontroll
  • Sterkt core
  • Utholdende muskler i hele kroppen
  • Bedre balanse, koordinasjonsutfordring
  • Økt bevegelighet
  • Mindre ryggsmerter
  • Ro i sjela og god selvfølelse kan dette være noe for deg! Sørg bare for å gå til en sertifisert instruktør for å lære teknikken skikkelig.

NY FEMILATES IDDA 2019.jpg

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s