Hypopressive trening, enkle øvelser som kan endre livet ditt

Kurs i Kristiansand og Lillesand kommer! Siste del av sertifiseringen skjer i høst. Introkurs og workshops «in the making». Ta kontakt om du lurer på noe!

Lilalife.jpegHør denne podcasten der Sadie Lawler er gjest og snakker om Hypopressive trening og hvilken effekt det har, ikke bare kvinnekroppen, men også på menns fysiske helse. Jeg er underveis med sertifisering og er svært begeistret for metoden, særlig fordi den er nok en måte å komme i kontakt med bekkenbunnen og kjernemuskulaturen.

«Realiteten er at veldig mange kvinner lekker. 1 av 3 kvinner får såpass store plager etter fødsel at det påvirker livskvaliteten, og opptil 50% av kvinner vil oppleve fremfall/underlivsprolaps i løpet av livet sitt. Mange både kvinner og menn sliter med smerter i bekken og korsrygg, og andelen som får brokk øker. Den gode nyheten er at du kan gjøre noe med dette ved å gjøre enkle øvelser som kan forandre livet ditt. Dagens gjest Sadie Lawler er grunder av Hypopressiv trening Norge, og har de siste årene innført hypopressiv treningsformen til «kalde» nord. En treningsform som få i Norge har hørt om men er vanlig i store deler av Europa. Hypopressiv trening har endret livet til Sadie, og mange andre kvinner og menn. I dagens episode snakker vi blant annet om: Hvordan hypopressiv trening endret livet til Sadie på noen få dager. Hva hypopressiv trening er? Hva kan det gjøre for oss?Hvem passer dette for? Hvordan komme igang. Ikke bare for kvinner, en treningsform for alle. Sadies beste tips til en balansert helse. Livet som grunder og mye mer.»

Sadie treffer du her: https://www.instagram.com/hypopressivtreningnorge/

https://www.facebook.com/hypopressivtreningnorge/

Smil fra Line, https://www.lilalife.no

Instagram: https://www.instagram.com/lila_life/

En kommentar om “Hypopressive trening, enkle øvelser som kan endre livet ditt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s