Kom i superform på en skånsom måte

e3e73cdfbf6eb14fe2241d3fcf5bdb47.jpg

Hypopressiv trening/Pilates mat work

Trene etter jobb?

Det Hvite Hus i Markensgate, salen i 3. etasje

Mandager kl 15.30

3. 10. og 24. februar  –  2. 9. 16. 23. og 30. mars  –  6. og 20. april

Sammen er kombinasjonen av Hypopressive øvelser og klassisk Pilates gull når det kommer til å styrke kvinnekroppen skånsomt og effektivt. Du trener grunnleggende styrke og stabilitet, samtidig som du får bevegelighet og kontroll.

Vil du vite mer om Hypopressive øvelser

Hypopressiv trening er øvelser som styrker buk og bekken. Resultatet er at de påvirker hele bukhulen fra halsmusklene og svelget, via diaphragma (pustemuskulaturen) gjennom center av kroppen og ned til bekkenbunnen. (Faktisk engasjerer den også helt ned til kroppåpningene!) og styrker center av kroppen, på samme måte som du kjenner fra Femilatestimene. Men det du får i tillegg, er god styrke, ikke bare i kjernemuskulaturen, men også i øvre del av brystkassa. Metoden er basert på enkle, pusteøvelser og er hensiktsmessig ikke bare for å stramme opp mage og rygg, men øker oxygenopptaket og gir bedre pustekapasitet og sirkulasjon. Metoden er egnet for å øke utholdenhet om du løper eller jogger.

Pilates gir deg styrke og bevegelighet, balanse og kroppsbeherskelse, og gjennom Klassisk Pilates får du et supergodt fundament for all fysisk aktivitet. Dere som har gått tidligere kurs er vel kjent med fordelene og har god erfaring.

Timen er delt opp i Hypopressive øvelser som oppvarming, for så å gå over til klassisk Pilates i hoveddelen.

Det er altså de Hypopressive øvelsene som er det nye vi skal lære. Introduksjonen til denne metoden kommer i starten av kurset, derfor er de tre-fire første gangene av kurset viktige å delta på. Du får også en brosjyre som forklarer prinsippet for vakumpusten.

 

Datoer for klasse på Det Hvite Hus i Markensgate, salen i 3. etasje

3. 10. og 24. februar  –  2. 9. 16. 23. og 30. mars  –  6. og 20. april

 

Noe du lurer på? Send meg en mail!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s